Riikonen on uusi kaupunginvaltuutettu Porvoossa

Porvoon Kristillisdemokraatit nousivat jälleen kaupunginvaltuustoon 28.10.2012 järjestetyissä kunnallisvaaleissa. Taukoa edelliseen valtuustokauteemme vierähti kahdeksan vuotta.

Ehdokkaana oli 15 kanditaattia ja kokonaisäänimääräksi kertyi 551 ääntä. Jere Riikonen valittiin kaupunginvaltuutetuksi 184 äänen voimin. Ensimmäiseksi varavaltuutetuksi nousi Lotta Hällström (VTM, sairaanhoitaja) joka on toiminut kaupunginvaltuutettuna vuosina 2009-2012. Toiseksi varavaltuutetuksi nousi Kenneth Lönnqvist (FM, historoitsija).

Vaalivoitto oli positiivinen startti Porvoon Kristillisdemokraattien tulevalle toiminnalle. Lukuisa, motivoitunut ja uskottava ehdokasjoukko teki hienon vaalityön, toreilla, paneeleissa ja lehtien palstoilla. Kiitämme yhdessä kaikkia kannattajiamme luottamuksesta ja toivomme saavamme palvella paikkakuntaa kaikella osaamisella yhä enemmän.

KD-ryhmän puolesta: Uusi kaupunginvaltuutettu Jere Riikonen

SUOMI ALKAA PORVOOSTA!

Kristillisdemokraattien artikkeli